Please disable Adblock!
|
II linia metra
|
Dromcia
Początkujący ![]() ![]()
Liczba postów: 42 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Mieliście już przez tą wielką budowę jakieś problemy? Potrzebne to metro w ogóle?
W moich snach wciąż Warszawa pełna ulic, placów, drzew. Rzadko słyszysz tu brawa - częściej to drwiący śmiech. |
|
01-09-2013 09:07 PM
|
|
|
|
|
filmatorka
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Ja nie miałam, ale szkoda mi tych ludzi, którzy na tym ucierpieli... A metro moim zdaniem potrzebne, jesteśmy w UE, w końcu musimy iść do przodu
Methinks, I see... Where? - In my mind's eyes. Shakespeare Zdaje mi się, że widzę... gdzie? Przed oczyma duszy mojej. |
|
01-10-2013 03:36 PM
|
Dusia
Użytkownik ![]() ![]() ![]()
Liczba postów: 65 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Metro to się przyda, ale przejechac Targową teraz to koszmar jakiś...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2013 07:51 PM przez Dusia.) Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! |
|
01-10-2013 07:51 PM
|
ambrox
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Wiadomo, trzeba się teraz przemęczyć,ale wydaje mi się, że wyjdzie to nam na korzyść. Kto to widział, żeby stolica państwa miała tylko jedno metro.
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
|
01-11-2013 02:41 PM
|
klaara
Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 4 Dołączył: Feb 2013 Reputacja: 0 |
Takie miasto jak Warszawa z tylko jedna linia metra to wstyd. Wiec musi być i II i nawet III linia metra.
|
|
02-27-2013 05:28 PM
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: