Please disable Adblock!

| 
					Zasady i regulaminy
				 | 
| filmatorka   Użytkownik      Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 | 						
						Przestrzegacie? Może częściej łamiecie?    | 
| 
 01-08-2013 02:31 PM | 
|  | 
|  | 
| Dromcia   Początkujący     Liczba postów: 42 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 | 						
						Staram się przestrzegac, ale tak do końca to się mi nie udaje... 

W moich snach wciąż Warszawa pełna ulic, placów, drzew. Rzadko słyszysz tu brawa - częściej to drwiący śmiech. | 
| 
 01-09-2013 08:43 PM | 
| filmatorka   Użytkownik      Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 | 						
						U mnie za to jest tak, że zależy od sytuacji, jeśli jest to coś naprawdę złego, to staram się przestrzegać. Ale w końcu zasady są po to, żeby je łamać    Methinks, I see... Where? - In my mind's eyes. Shakespeare Zdaje mi się, że widzę... gdzie? Przed oczyma duszy mojej. | 
| 
 01-10-2013 03:38 PM | 
| ambrox   Użytkownik      Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 | 						
						Z życia nauczyłem się,że nie warto łamać zasad. Wcześniej czy później to wyjdzie na jaw i konsekwencje będą znacznie gorsze niż przewinienie. 

Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. | 
| 
 01-11-2013 02:38 PM | 
| Imladris   Użytkownik    Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 | 						
						Raczej przestrzegam, kiedyś jeździłam bez biletu, ale mandat szybko to zmienił.    Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza | 
| 
 01-12-2013 02:45 PM | 
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Polecamy: