Please disable Adblock!
|
Taniec
|
Imladris
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Lubicie tańczyć? Jeśli tak, to tylko na imprezach czy chodzicie na kurs, np. salsy? Ja planuję zapisać się na balet dla dorosłych.
Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
|
01-12-2013 12:05 PM
|
|
|
|
|
Dromcia
Początkujący ![]() ![]()
Liczba postów: 42 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Z racji wieku dyskoteki mnie już nie dotyczą, ale bywam na takich bardziej klasycznych dancingach i wtedy tańczę! Nie umiem jakoś dobrze, ale się staram
W moich snach wciąż Warszawa pełna ulic, placów, drzew. Rzadko słyszysz tu brawa - częściej to drwiący śmiech. |
|
01-12-2013 12:25 PM
|
ambrox
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Ja mam dwie lewe nogi i wyglądam tragicznie na parkiecie. Ale wiadomo, są specyfiki,które rozwiązują i język i nogi
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
|
01-12-2013 12:55 PM
|
Elf
Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 40 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Rzadko chodzę na imprezy, ale jeśli już jestem, to tańczę, choć zdaję sobie sprawę, ze jakos rewelacyjnie tego nie robie.
Kiedys bylam na kursie tanca, ale niezbyt mi sie podobalo i zrezygnowalam.
co powiedzą te miasta którym niosę ogień samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy |
|
01-12-2013 02:51 PM
|
twist
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 804 Dołączył: Oct 2015 Reputacja: 0 |
Wydaje mi się, że dzieci też można zainteresować takimi atrakcjami. Teraz otwierają szkołę tańca na Warszawskim Bemowie https://szkola-tanca.waw.pl/. Dzieciaki bedą przygotowane do wystąpień na scenie , nauczą sie nowych stylów. Według mnie to super pomysł
|
|
06-26-2019 10:28 AM
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Kiedys bylam na kursie tanca, ale niezbyt mi sie podobalo i zrezygnowalam.