Please disable Adblock!
Własna firma a reklama
|
rozmaryn
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 6 Dołączył: Jul 2015 Reputacja: 0 |
Zgadzam się z Aljarem. Na samych gadżetach za daleko się nie pojedzie. Chociaż nie łączył bym słowa marketing z reklamą. Marketing jest zbiorem różnego rodzaju działań w ramach jakiejś strategii zmierzającej do zwiększania sprzedaży. Reklama jest jedynie drogą dotarcia do klienta z przekazem jaki wypracują marketingowcy. Swego czasu zajmowałem się tymi sprawami w firmie w której kiedyś pracowałem. Chcieliśmy wprowadzić na rynek nową linię produktów. Konkretnie chodziło o farby ekologiczne. Włączyliśmy w to zarówno działania w internecie, jak i bilbordy, ulotki a nawet takie śmieszne wobbery które były przyklejane do półek w sklepie obok naszych produktów. Reklamą w internecie zajmował się mój dział, a do reklamy tradycyjnej zatrudniliśmy Fabrykę Reklamy z Łodzi - fabrykareklamy.pro , która zajęła się zarówno drukiem ulotek, i bilbordów jak i wspomnianych już wobberów. Okleili nam też firmowe samochody dostawcze.
![]() |
04-10-2018 05:55 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: