Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie mleko modyfikowane na początek?
gustawa Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 805
Reputacja: 0
Jak wybrać mleko modyfikowane dla noworodka?
Szukałam na ten temat jakichś porad w internecie i znalazłam między innymi taki artykuł: http://blog.dzieckoimy.pl/2014/08/mleko-...oczatkowe/
Coś tam już się z niego dowiedziałam, ale byłabym wdzięczna za porady od doświadczonych mam.
Czym kierować się przy wyborze takiej mieszanki?
#1 01-18-2015 03:34 PM
Odpowiedz cytując ten post
Maniuss Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 2,598
Nasz synek zrobił nam prawdziwy przegląd mleka modyfikowanego. Był bardzo wybredny i dlatego przeszliśmy prawdziwy kurs. Okazało się, że słodkie mleczko nie jest dla niego rarytasem. I im bardziej było wytrawne tym lepiej. Dlatego na samym początku odpadło Bebiko i Nestle. W końcu zamówiłem kilka różnych opakowań ze sklepu https://www.nowafarmacja.pl/mleko-od-uro...iaca-zycia i najbardziej pasował mu Nutramigen. Tak więc życzę powodzenia.
#2 07-04-2019 06:25 PM
kalia Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 634
Mleko Bebilon Profutura lub Pronutra-Advance może być stosowane już od urodzenia dziecka. Mleka Bebilon zawierają odpowiednią kompozycję witamin oraz składników odżywczych i mineralnych, które są wyjątkowo pozytywne dla rozwoju organizmu i metabolizmu dziecka. W naszym przypadku mały bardzo dobrze toleruje Bebilon Profutura i nie zamierzam tego zmieniać, gdyż w pobliskiej aptece DOZ kupuję je w bardzo dobrej cenie.
#3 09-20-2019 04:33 PM
Karolina55 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 326
Moim zdaniem Hipp jest naprawdę ok. Na początku mój synek pił to mleko i nie było po nich sensacji. Poza tym w swojej ofercie marka ta ma także bardzo fajne dania dla maluchów i nawet mój mały niejadek, nie wybrzydzał przy nich. Bardzo mu smakowałyUśmiech
#4 10-06-2020 10:00 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy: