![]() |
Warszawa kiedyś a teraz - Wersja do druku +- Forum Warszawa (http://www.forumwarszawa.com.pl) +-- Dział: Warszawa (/forum-1.html) +--- Dział: Historia miasta (/forum-4.html) +--- Wątek: Warszawa kiedyś a teraz (/thread-8.html) |
Warszawa kiedyś a teraz - filmatorka - 01-08-2013 02:46 PM Jakie zauważyliście zmiany? RE: Warszawa kiedyś a teraz - ambrox - 01-11-2013 03:28 PM Więcej, więcej i jeszcze więcej turystów. Na przebiegu lat zauważyłem coraz więcej przejezdnych na ulicach. A tak ogólnie wydaje mi sie,że miasto coraz bardziej sie modernizuje. RE: Warszawa kiedyś a teraz - Spike - 05-01-2013 11:26 AM Hello there! I have a pleasure to stay in your city for three days, but everything is totally new to me and I'm a bit lost. So I have a question to you, my friends – what places are worth visiting? I admit that I'm fond of historical monuments, but places where I can just relax are fine too ![]() ![]() RE: Warszawa kiedyś a teraz - jooasia - 05-09-2013 10:50 AM Coraz miej autobusów, dokładnie jak poprzednik zauważył po EURO 2012 jest zdecydowanie więcej turystów szczególnie z Rosji i Hiszpanii i Niemiec RE: Warszawa kiedyś a teraz - Fryderyk - 05-22-2013 03:45 PM To prawda,rok po Euro widać więcej turystów -jednak komunikacji i korki zostały ![]() RE: Warszawa kiedyś a teraz - joroszy - 06-13-2013 07:20 PM ja nie mieszkam w Warszawie, ale bywam bardzo regularnie i często, co może pozwala mi łatwiej dostrzegać zmiany. A że bywam też w innych dużych miastach, to muszę przyznać, że żadne nie zmienia się tak szybko jak Warszawa ![]() RE: Warszawa kiedyś a teraz - karlos - 07-11-2013 07:20 AM Ja zauważyłem, że troche się u nas zmienia na plus jeśli chodzi o budynki. Mam na myśli, że coraz więcej starych kamienic np. na Pradze zostaje odnowionych. Pojawiają się też nowe chodniki i ścieżki. No i samo to, ze mamy rowery miejskie, jakoś tak bardziej światowo się u nas w stolicy zrobiło ![]() RE: Warszawa kiedyś a teraz - miglanc - 01-31-2014 01:35 PM Ja zauważyłem, że obecnie w piątkowe popołudnia na wylotówkach słoiki grzechoczą aż miło ![]() RE: Warszawa kiedyś a teraz - jarko - 11-20-2014 12:36 AM Zmiany sa raczej na plus, zwłaszcza w infrastrukturze drogowej. |