Forum Warszawa
Sprzedaż na allegro - Wersja do druku

+- Forum Warszawa (http://www.forumwarszawa.com.pl)
+-- Dział: Warszawa (/forum-1.html)
+--- Dział: Ogólnie (/forum-2.html)
+--- Wątek: Sprzedaż na allegro (/thread-346.html)

Strony: 1 2

Sprzedaż na allegro - teron - 03-03-2014 09:37 AM

Czy ktoś z wa sprzedaje na allegro. Chce zacząć taką sprzedaż. Sprawdziłem raporty allegro i dowiedziałem się, że najbardziej opłacalną branżą jest odzieżówka. Dzięki takim raportom wiem też w jakich cenach mogę sprzedawać by się mi to opłacało. Korzystał ktoś z was z takich raportów?

RE: Sprzedaż na allegro - Zuzanna - 03-03-2014 09:45 AM

w sumie raz zdarzyło mi sie do raportów zajrzeć, ale nie wydaje mi się żebym z tego powodu że coś jest bardziej lub mniej opłacalną branżą - zmieniała swoją

RE: Sprzedaż na allegro - Kamila - 03-24-2014 12:20 PM

Ja sprzedaję czasami coś na allegro, jak już nie jest mi potrzebne Uśmiech Zazwyczaj jednak kupuję.

RE: Sprzedaż na allegro - nasad - 04-11-2014 10:00 AM

Ja również rzadko coś sprzedaję na allegro, natomiast częściej coś kupuję. Ostatnio na przykład kupiłem tuner dvb-t.

RE: Sprzedaż na allegro - Karolina55 - 10-14-2015 08:28 PM

Ja natomiast ostatnio coraz rzadziej tam zaglądam, bo przede wszystkim na przeglądaniu wszystkich ofert zeszłoby mi pewnie kilka godzin. Zamiast tego, wyszukuję sobie w sieci miejsca takie jak np. kurtki skórzane Radom , gdzie w dobrych cenach można kupić m.in. ciekawe kurteczki i płaszcze, bezpośrednio od producenta w dodatku w wielu wzorach i fasonach.

RE: Sprzedaż na allegro - rikitiki - 10-22-2015 09:50 PM

Zależy co sprzedajesz z tej branży. Możesz zwiększyć zyski prowadząc własny sklep internetowy. Pamiętaj żeby postawić na profesjonalne oprogramowanie typu www.eimag.pl oraz pozycjonowanie sklepu.

RE: Sprzedaż na allegro - Dru - 10-24-2015 12:52 PM

Nic nie dają te rapory

RE: Sprzedaż na allegro - cookie - 10-27-2015 12:00 AM

Może warto powystawiać na olx, zamiast na allegro.

RE: Sprzedaż na allegro - teron - 03-30-2016 09:13 AM

Ja uważam, że firma https://skuteczni.pl/ jest naprawdę dobra jeśli chodzi o usługi pozycjonowania i optymalizacji stron internetowych. Według mnie firma jest naprawdę profesjonalna i rzetelna więc warto ją sobie sprawdzić.

RE: Sprzedaż na allegro - KonradW - 04-01-2016 10:41 AM

Dla mnie nic nie znaczą takie raporty bo wiem co chcę sprzedawać i nie jest to odzieżówka Uśmiech