![]() |
Taxówki wawa - Wersja do druku +- Forum Warszawa (http://www.forumwarszawa.com.pl) +-- Dział: Warszawa (/forum-1.html) +--- Dział: Ogólnie (/forum-2.html) +--- Wątek: Taxówki wawa (/thread-241.html) |
Taxówki wawa - quescik - 08-30-2013 10:00 AM Cześć, Poszukuje szczęśliwców którzy skorzystali już z usługi iTAXI na swoim telefonie. Podobno usługa już działa i można zlokalizować taksówki z warszawy w obrębie miejsca w którym się znajdujemy. Czy ktoś miał okazję testować aplikację ? Jak wygląda kompatybilność z androidami ? RE: Taxówki wawa - saw_war - 09-10-2013 03:33 PM na androidzie działa super mnie bardzo przypadła do gustu taka forma zamawiania taksówki. RE: Taxówki wawa - Karol - 09-11-2013 10:55 AM W warszawie może działa ale w innych miastach bieda. byłem w 3mieście i chciałem skorzystać 2 taksówki dostępne na całe Trójmiasto i to W Gdyni ja byłem w Gdańsku. Porażka. RE: Taxówki wawa - KamilaK - 11-28-2013 05:11 AM (08-30-2013 10:00 AM)quescik napisał(a): Cześć, Odnośnie Warszawy, przetestowałam większość apek i jak dla mnie najlepsza jest iTaxi, najwięcej taksówek, najkrótszy czas dojazdu i najbardziej intuicyjna i funkcjonalna. Polecam |