![]() |
Praca za granicą - Wersja do druku +- Forum Warszawa (http://www.forumwarszawa.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Oferty pracy (/forum-11.html) +--- Wątek: Praca za granicą (/thread-123.html) |
Praca za granicą - Imladris - 01-12-2013 11:56 AM Czy myśleliście kiedyś, żeby wyjechać do pracy do innego kraju? A może już tak zrobiliście? Ja zamierzam znaleźć pracę na wakacje w innym kraju. ![]() RE: Praca za granicą - Dusia - 01-12-2013 12:00 PM Gdybym nie miała tutaj zobowiązań rodzinnych, to byc może nawet na dłużej niz na wakacje bym do pracy wyjechała RE: Praca za granicą - ambrox - 01-12-2013 12:58 PM Tak jak Dusia, gdyby moja rodzina zgodziła sie na taki wyjazd i nie przynosiłby on szkód dla żadnego z członków to zapewne rozważałbym możliwość takiego wyjazdu. Ale na obecną chwilę nawet się nad tym nie zastanawiam. RE: Praca za granicą - Elf - 01-12-2013 01:27 PM Niestety, nie mogłabym wyjechać za granicę.Tzn. nie teraz. Mam studia, nie mogłabym tego tak zostawić. Jednak rozważam wyjazd po studiach. To zresztą trudna decyzja, bo rodzina, znajomi... RE: Praca za granicą - ambrox - 01-14-2013 12:20 PM Obecnie chyba większość studentów gdzieś wyemigruje. I chyba warto,kiedy się jeszcze nią ma rodzinnych zobowiązań a ma możliwość na zarobienie porządnych pieniędzy. RE: Praca za granicą - Imladris - 01-16-2013 03:05 PM Po sesji zamierzam porozsyłać CV do zagranicznych hoteli lub restauracji. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. ![]() RE: Praca za granicą - maja - 02-03-2013 09:33 PM Tak, prace za granicą trzeba szukać odpowiednio dużo wcześniej, to już ostatni dzwonek. RE: Praca za granicą - Miler2 - 05-28-2013 08:26 AM Tylko uważaj na naciągaczy i przewoźników.. kuzynka raz o ało nie trafiła do domu publicznego.. trzeba uważać, najbezpieczniej jest samolotem ze sprawdzonym pracodwacą.. jak mogę coś doradzić to polecam tanie loty do Amsterdamu z resztą juz pisałem latam tylko z nimi. Uważaj i powodzenia;] RE: Praca za granicą - Basiczek - 09-17-2013 07:27 PM Mój brat jest elektrykiem i niedawno znalazł ogłoszenie o pracy w Niemczech na portalu praca.gratka.pl wśród ogłoszeń zagraniczny,których tam nie brak. Gdybym znała dobrze niemiecki lub angielski, to pewnie też bym się wybrała np dp opieli nad emerytami. RE: Praca za granicą - srokaa - 10-11-2013 09:06 AM To prawda, na http://praca.gratka.pl/ jest bardzo dużo ogłoszeń z zagranicy, szczególnie z Holandii i Niemiec |