Forum Warszawa

Pełna wersja: Eksperymenty kulinarne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Lubicie próbować nowych smaków? Jaką najdziwniejszą rzecz jedliście? Czego w nigdy w życiu nie odważycie się spróbować?
Jeśli nie będzie się mi nic ruszało na talerzu, to zjem wszystko... marzy mi się stek z tuńczyka, taki tylko w tłuczonym kolorowym pieprzu!
brzmi smacznie! Uśmiech Dusia,czyli zdecydowałabyś się na jakieś smażone robale,albo duszone żaby?
Jasne, oby tylko nie uciekały mi z talerza! Duszone mogą byc!
Brrr, aż się wzdrygnąłem! Wstyd przyznać,ale jako facet to w życiu bym nie spróbował. Ale pozazdroszczę odwagi Uśmiech
Ja jak saper w tej dziedzinie... zjem wszystko, ale niektóre rzeczy tylko jeden raz w życiu...
Mimo wszystko Uśmiech Zawsze mi się wydawało,że kobiety są bardzo uprzedzone do jedzenia, jeśli coś wygląda nieapetycznie a nawet smakuje wyśmienicie,to i tak nie spróbują. Ale zmieniasz moje postrzeganie kobiet!
Jedzenie jest moim zawodem, codzienną pracą i też wielką pasją!
O proszę. To ja tu do profesjonalistki z takimi pytaniami! A w swojej pracy też starasz się stosować jakieś innowacyjne rozwiązania i nietypowe łączenie składników?
Nie bardzo mogę, gotuję dla dzieci, ale prywatnie jem różne dziwne rzeczy
Stron: 1 2
Przekierowanie