Forum Warszawa

Pełna wersja: Autobusem czy tramwajem?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czym lepiej w Warszawie jechac? Czym szybciej?
Jeśli już mam odczuwać jakąś różnicę, to wolę tramwajem jako że chorobę lokomocyjną mam tylko na autobusy... Oczko A szybciej to w sumie nie wiem, zależy gdzie chcesz się dostać.
Może to głupie... więcej korków, ale wolę autobusem! Tramwaje nie wszędzie jadą...
A ja wolę i tym i tym. Najczęściej jednak tyle ile się da metrem a resztę co bliżej i szybciej.
W każdym dużym mieście bardzo lubię jeździć tramwajami. No i takimi starymi, bo te najnowsze mi się nie podobają, stare mają klimat.Oczko
Też tak mam. Te nowe tramwaje nie robią na mnie wrażenia, najbardziej lubię jeździć tymi bardzo starymi. Uśmiech
Jeśli chodzi o podróże do innych krajów to zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem są busy Oczko Jest to tania sprawa, znacznie tańsza niż bilety samolotowe a i wybór połączeń jest spory.
Warto jest sobie zajrzeć tutaj: http://laudigoticket.com/rezerwacja-busow/ - na stronie znajduje się świetny system rezerwacji busów. Można zobaczyć jakie firmy aktualnie oferują najbardziej korzystne połączenia.
Pozdrawiam.
Przekierowanie