Forum Warszawa

Pełna wersja: Filmy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jakie polecacie?
Osobiście lubię oglądać filmy wojenne i biograficzne Uśmiech Często zdarzają się też kryminały albo thillery na faktach, polecić mogę film ,,Bezlitosny morderca"- opowiadaj historię Teda Bundy'ego
Ostatnio oglądałam Grease. Niestety poza dwiema piosenkami, nic ciekawego nie było. Ale mimo to nie zaszkodzi obejrzeć. Oczko
Ja polecam stronę FilmyKino.pl, każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Filmy podzielone są na działy więc łatwo coś znaleźć.
Ostatnio byłem na Wa World Z, jeśli lubisz historie w stylu Świtu Żywych Trupów, albo oglądałeś The Walking Dead, to film powinien przypaść ci do gustu. Trzyma w napięciu przez cały czas, ma też nietypowe i zaskakaujące zakończenie, no ale nie zdradzam Oczko
Ja dodam, że kilka dni temu byłam w Cinema City w CH Arkadia na Riddicku. Projekcja odbywała się w nowej sali kinowej wyposażonej w technologii 4DX, to znaczy oglądałam film jakby w nowym wymiarze. Czułam się jakbym brała osobiście udział we wszystkich scenach. Tylko ściskając poręcz fotela przypominałam sobie, że jestem na widowni.
World War Z spoko, ale niedosyt został. W sumie już dawno nie oglądałem filmu, który by nie porwał.
Polecam Mechanika, Misery. Z komedii Kac Vegas dawno sie nie śmiałam tak jak przy tym Uśmiech
(09-20-2013 11:27 AM)mackk napisał(a): [ -> ]World War Z spoko, ale niedosyt został. W sumie już dawno nie oglądałem filmu, który by nie porwał.

A jakie filmy polecasz? Właśnie z tych, co porywają?
Ja od siebie polecę nie filmy ale kino, konkretnie: Salę kinową Škoda 4DX- Cinema City Arkadia- http://cinema-city.pl/4dx-info wszystkie filmy tam- ja akurat byłem na razie na dwóch są REWELACYJNE głównie pod względem wielkich efektów takich jak: ruchome fotele, podmuchy wiatru, pojawiająca się mgła, bańki, krople deszczu,... Masakra w kapciach dosłownie, polecam wszystkim Wykrzyknik
Stron: 1 2
Przekierowanie