Czy ktoś z wa sprzedaje na allegro. Chce zacząć taką sprzedaż. Sprawdziłem
raporty allegro i dowiedziałem się, że najbardziej opłacalną branżą jest odzieżówka. Dzięki takim raportom wiem też w jakich cenach mogę sprzedawać by się mi to opłacało. Korzystał ktoś z was z takich raportów?
w sumie raz zdarzyło mi sie do raportów zajrzeć, ale nie wydaje mi się żebym z tego powodu że coś jest bardziej lub mniej opłacalną branżą - zmieniała swoją
Ja sprzedaję czasami coś na allegro, jak już nie jest mi potrzebne

Zazwyczaj jednak kupuję.
Ja również rzadko coś sprzedaję na allegro, natomiast częściej coś kupuję. Ostatnio na przykład kupiłem
tuner dvb-t.
Ja natomiast ostatnio coraz rzadziej tam zaglądam, bo przede wszystkim na przeglądaniu wszystkich ofert zeszłoby mi pewnie kilka godzin. Zamiast tego, wyszukuję sobie w sieci miejsca takie jak np.
kurtki skórzane Radom , gdzie w dobrych cenach można kupić m.in. ciekawe kurteczki i płaszcze, bezpośrednio od producenta w dodatku w wielu wzorach i fasonach.
Zależy co sprzedajesz z tej branży. Możesz zwiększyć zyski prowadząc własny sklep internetowy. Pamiętaj żeby postawić na profesjonalne oprogramowanie typu
www.eimag.pl oraz pozycjonowanie sklepu.
Może warto powystawiać na olx, zamiast na allegro.
Ja uważam, że firma
https://skuteczni.pl/ jest naprawdę dobra jeśli chodzi o usługi pozycjonowania i optymalizacji stron internetowych. Według mnie firma jest naprawdę profesjonalna i rzetelna więc warto ją sobie sprawdzić.
Dla mnie nic nie znaczą takie raporty bo wiem co chcę sprzedawać i nie jest to odzieżówka