Forum Warszawa

Pełna wersja: O kobietach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dyskusje, opowiadania itp. Uśmiech
baby, ach te baby... Oczko Moje drogie panie uchylcie mi rąbka tajemnicy Oczko
A jakiej tajemnicy rąbek Cię interesuje??
Hmm... może jaka jest tajemnica kobiecego uwodzenia? Czy są jakieś sprawdzone sposoby, które zadziałają na każdego faceta?
Tego nie wiem, ale wiem, że na panów sprzedawców w sklepach komputerowych lub takich z AGD działa zrobienie z siebie "blondynki" co to się nie zna i trzeba każdy szczegół dokładnie wyjaśnic.. wtedy czują się ważni i mądrzy i dobrze potrafią doradzic
A jak facet by zrobił z siebie blondyna? Ech, śmiech! I kobiety mówią, że mają ciężko w życiu...
No mają... jak mają faceta, który nie jest facetem tylko jakimś.... i nic nie robi tylko czeka, żeby go obsłużyc... ale to już kobiet wina!
Ale jak mają takiego faceta to chyba tylko na własne życzenie? Jak to kanapowy chrapacz,to trzeba go wymienić na innego a nie narzekać Uśmiech
Zgadzam się, babki tak na własne życzenie mają a potem jęczą, że im źle, bo facet nic nie robi tylko leży z pilotem na kanapie
Albo wpadnie taka z pierwszym lepszym (choć to obustronna wina) i od razu pierwsze co to przed oltarz,żeby nie uciekł. I na co to komu, skoro później tylko rozwody,albo kłótnie przez całe życie.
Stron: 1 2
Przekierowanie