Forum Warszawa

Pełna wersja: Taxówki wawa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć,

Poszukuje szczęśliwców którzy skorzystali już z usługi iTAXI na swoim telefonie. Podobno usługa już działa i można zlokalizować taksówki z warszawy w obrębie miejsca w którym się znajdujemy. Czy ktoś miał okazję testować aplikację ? Jak wygląda kompatybilność z androidami ?
na androidzie działa super
mnie bardzo przypadła do gustu taka forma zamawiania taksówki.
W warszawie może działa ale w innych miastach bieda. byłem w 3mieście i chciałem skorzystać 2 taksówki dostępne na całe Trójmiasto i to W Gdyni ja byłem w Gdańsku. Porażka.
(08-30-2013 10:00 AM)quescik napisał(a): [ -> ]Cześć,

Poszukuje szczęśliwców którzy skorzystali już z usługi iTAXI na swoim telefonie. Podobno usługa już działa i można zlokalizować taksówki z warszawy w obrębie miejsca w którym się znajdujemy. Czy ktoś miał okazję testować aplikację ? Jak wygląda kompatybilność z androidami ?

Odnośnie Warszawy, przetestowałam większość apek i jak dla mnie najlepsza jest iTaxi, najwięcej taksówek, najkrótszy czas dojazdu i najbardziej intuicyjna i funkcjonalna. Polecam
Przekierowanie