Forum Warszawa

Pełna wersja: Autostopowa podróż życia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Opowiadajcie!
Bardzo treściwy post Uśmiech Swojej podróży stopem jeszcze nie miałem i zapewne mieć nie będę. W moim wieku już nie wypada łapać samochodów na poboczu Uśmiech Ale chętnie poczytam gdzie komu udało sie dojechać.
Nigdy nie jechałam stopem i pewnie nie prędko się odważę na to. Oczko Czytałam kilka historii, jak to fajnie było, ale przecież równie dobrze można trafić na jakiegoś nieciekawego typa. No, w każdym razie sama nigdy bym się nie odważyła.
bezmyślnośc nie zna granic;/
Ja nigdy nie byłem na takiej wyprawie. Ale mam koleżankę, która zwiedziła w ten sposób pół Europy, dodam że zawsze podróżowała sama! Dziewczyna ma mega odwagę żeby wsiadać do samochodów obcych ludzi. W każdym bądź razie nigdy nic się jej nie stało, a wspomnienia z wakacji ma na całe zycie. Uśmiech
Często organizowane są nawet zawody, kto szybciej dojedzie, a trasy jakie idzie pokonać w weekend sięgają nawet 1000 km. Ja osobiście miałem koleżanki, które w weekend pojechały autostopem do Budapesztu i bdb wspominają wyjazd Uśmiech

Zapraszam na http://www.radio.org.pl
jak ktoś ma moc, to czemu nie
Północna Hiszpania - Polska w 48 godzin w 2 osoby. Co prawda było to w 2004 roku zaraz po wejściu do UE. Nie wiem jak jest teraz ale wtedy ludzie reagowali bardzo pozytywnie.
Przekierowanie