Forum Warszawa

Pełna wersja: żywność
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Mak mielony parzony to tradycyjny składnik kuchni, który jest używany w wielu kuchniach na całym świecie. Mak mielony, zwany także makiem surowym lub mielonym makiem, to nasiona maku, które zostały zmielone na drobny proszek. Proces mielenia może być wykonywany na zimno, aby zachować pełnię smaku i wartości odżywczych maku. Mak mielony parzony może być używany do wielu celów kulinarnych. Możesz dodawać go do ciast, ciasteczek, chleba, a także potraw mięsnych czy wegetariańskich. Jest to również często używane jako składnik w tradycyjnych potrawach, takich jak makiem posypane kluski czy makowiec. https://ale-mlyn.pl/pl/products/mak-miel...g-774.html
Ja mam kilka ulubionych pozycji w jednej piekarni, tutaj https://dziennikkrakowski.pl/lifestyle/w...akowa.html możecie poczytać o tym jak realizują dostawy do domu, pieczywa i nie tylko.
Erytrol firmy Ale Młyn https://ale-mlyn.pl/pl/products/erytrol-1kg-691.html to idealna alternatywa dla tradycyjnego cukru. Ten naturalny słodzik, dostępny w opakowaniach o wysokiej jakości, charakteryzuje się zerowym indeksem glikemicznym, co czyni go doskonałym wyborem dla diabetyków i osób dbających o linię. Erytrol Ale Młyn nie powoduje skoków cukru we krwi i jest prawie pozbawiony kalorii, dzięki czemu można go bez obaw używać do słodzenia napojów, deserów czy wypieków.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie