Tak sobie myślę, że jeśli o wegetarian to mają oni nie mały wybór. Jest naprawdę wiele knajp dla nich, a każda restauracja ma w ofercie chociaż jedno danie wegetariańskie. Co innego jest dla osób bezglutenowych. Oczywiście nie wszystkie dania są bezglutenowe. Ale jednak bardzo dużo dań niestety w swoim składzie chociaż najmniejszym taki gluten posiada. A po za tym alergeny się przenoszą. I na stole czy w kuchni gdzie robią dania glutenowe, a zaraz obok dania bezglutenowe może się zdarzyć, że gluten jednak w tym daniu daniu bezglutenowym się znajdzie. Dlatego moim zdaniem otwarcie knajpki, gdzie byłyby tylko dania bezglutenowe będzie jak najbardziej korzystne. I co najważniejsze opłacalne. Bardzo dużo osób teraz jest na diecie bezglutenowej i to nie tylko z powodu potrzeby ale także z powodu mody czy zachcianki. A potwierdzając taki biznes warto skupić się przede wszystkim na kliencie i wiele spraw papierkowych i tego typu zostawić specjalistą. Można je oddać pod outsourcing. Takie usługi z tego co wiem są oferowane na
https://www.tmf-group.com/pl-pl/services...l/payroll/ , ale oczywiście mogę się mylić.
Otworzenie lodziarni może okazać sie bardzo dobrym biznesem o ile wszystko odpowiednio zaplanujemy. Biznes plan jest wazny, później musisz też pomyślec o odpowiednim sprzęcie. W tym miejscu
https://sklep.polmarkus.com.pl/lyzki-do-...ania-lodow znajdziesz wiele potrzebnych urządzeń by taka lodziarnia dobrze funkcjonowała.
Pod Wrocławiem w Żernikach jest restauracja z kuchnią wegetariańską oraz bezglutenową, opartą na naturalnych produktach -
https://imc.wroc.pl/. Dania można także zamówić do domu, co wg mnie jest niezwykle fajną opcją
