01-08-2013, 02:52 PM
Stron: 1 2
01-10-2013, 07:26 PM
O tak, tak! Będę wkrótce takiego lokalu potrzebowała, proszę o podpowiedzi, gdzie warto ??
01-11-2013, 03:46 PM
Przede wszystkim: gdzie tanio?
Ja chrzciny synka urządzałem w domu bo gdy przeszukiwałem oferty to załamałem ręce- ceny z kosmosu!

02-27-2013, 05:35 PM
Ja robiłam komunie swojego syna w Zapiecku na Wańkowicza. A dlaczego tam? Troche przez przypadek
. Mianowicie byłam tam wcześniej z synem na nauce lepienia pierogów, spodobało się mu i gdy pytalismy go gdzie chce mieć komunie to powiedział,że "w pierogarni". Więc zrobiliśmy tam
)). Podobało się wszystkim a najbardziej mojemu synowi

09-19-2013, 02:01 AM
Szukanie dobrego lokalu na imprezy to ciężki orzech do zgryzienia. Niejeden połamał na nim zęby
Ja także, kiedy szukałem z narzeczoną lokalu na wesele. O wiele przyjemniej wybierało mi się różne dodatki ślubne http://slub-market.pl/

11-30-2013, 07:54 PM
Zależy jaka ilość gości wchodzi w grę 
Jeśli to przyjęcia kameralne to polecam gallo d'oro
2 poziomowa sala, fajny wloski klimat panuje 

Jeśli to przyjęcia kameralne to polecam gallo d'oro

03-03-2014, 02:23 PM
Ja szukam dobrej restauracji na stypę. Na http://www.pozegnaj.pl/Stypy/Warszawa/ znalazłem kilka restauracji. Nie wiem która jest dobra. Pomożecie mi w wyborze?
03-11-2014, 10:34 AM
Warto jest przejrzeć ofertę grupy Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-directo...rszawa.htm - większość hoteli jest doskonale przygotowana na organizację ślubów i innych tego typu imprez.
Jak widać w Warszawie mają ponad 12 różnych obiektów w zróżnicowanych cenach. Moim zdaniem warto jest zdecydować się na obiekt ulokowany w centrum - dzięki temu goście nie będą mieli problemu ze znalezieniem miejsca, w którym będzie odbywało się przyjęcie.
Pozdrawiam.
Jak widać w Warszawie mają ponad 12 różnych obiektów w zróżnicowanych cenach. Moim zdaniem warto jest zdecydować się na obiekt ulokowany w centrum - dzięki temu goście nie będą mieli problemu ze znalezieniem miejsca, w którym będzie odbywało się przyjęcie.
Pozdrawiam.
04-21-2014, 02:43 PM
a jest jakaś lista samych restauracji ślubnych?
07-02-2014, 12:27 PM
Niestety nie widziałam nigdzie takiej listy tak więc trzeba szukać propozycji na forach albo w katalogach.
Ja jakiś czas temu bawiłam się u koleżanki na weselu i bardzo podobało mi się miejsce, w którym została zorganizowana cała impreza.
Była to ta sala weselna w Warszawie - jest to zabytkowy dwór Konstancin, który znajduje się zaledwie kilkanaście minut samochodem od centrum. Okolica bardzo ładna, spokojna. Jest otoczony ładnym ogrodem.
Jedzenie smaczne - kucharz naprawdę zna się na rzeczy ponieważ jeszcze nigdy na żadnym weselu nie jadłam takich smakołyków.
Ja jakiś czas temu bawiłam się u koleżanki na weselu i bardzo podobało mi się miejsce, w którym została zorganizowana cała impreza.
Była to ta sala weselna w Warszawie - jest to zabytkowy dwór Konstancin, który znajduje się zaledwie kilkanaście minut samochodem od centrum. Okolica bardzo ładna, spokojna. Jest otoczony ładnym ogrodem.
Jedzenie smaczne - kucharz naprawdę zna się na rzeczy ponieważ jeszcze nigdy na żadnym weselu nie jadłam takich smakołyków.
Stron: 1 2