Forum Warszawa

Pełna wersja: Stadion Narodowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wasze ulubione zdjęcia ze Stadionu Uśmiech
Nie mam, bo tak generalnie to średnio ten stadion mi się podoba... jak gniazdo wygląda...
To fakt! Po mojej pierwszej wizycie na stadionie byłem bardzo zawiedziony! Jeśli już bym miał jakieś zdjęcie wybierać to prędzej z imprezy, która się na stadionie odbyła niż zdjęcie samego narodowego.
On dośc ładny po ciemku jak oświetlony, ale w dzień.... nie, nie, nie!
Taki ogromny moloch w samym centrum miasta, dokładnie! Dobrze że chociaż w nocy wygląda na tyle pięknie,że mimo wszystko możemy sie nim chwalić.
No w nocy to jeszcze jakoś wygląda... Ale w dzień? Bardziej szpeci niż zdobi. Uśmiech No i ta lokalizacja sprawia, że wygląda śmiesznie.
Tak a jeszcze pomyślmy ile na to naszych pieniędzy poszło...! I jak tu być szczęśliwym obywatelem!
Ten stadion wygląda groteskowo w centrum Warszawy. Cieszę się, że nie tylko ja tak myślę.
Mi się ten stadion nie podoba. Zajmuje dużo miejsca, a nie jest jakoś ładny. Ale cóż.
(01-10-2013 07:25 PM)Dusia napisał(a): [ -> ]Nie mam, bo tak generalnie to średnio ten stadion mi się podoba... jak gniazdo wygląda...

Hehe dokładnie mam to samo skojarzenie. Zresztą z kim nie rozmawiam na temat naszego Narodowego, to każdy mówi że wygląda jak kosz Szczęśliwy
Stron: 1 2
Przekierowanie