Forum Warszawa

Pełna wersja: A może couchsurfing? ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pewnie wielu z Was słyszało o tej stronie. Co sądzicie, żeby samemu gościć u siebie innych ludzi?
Nie mam na to warunków, ale gdybym miała, to... czemu nie??
Ja niestety też nie mam warunków. Wynajmuję pokój, więc nie bardzo... Niemniej jak już będę miała swoje mieszkanie, to z chęcią kogoś ugoszczę. Może nawet sama pojadę gdzieś i zatrzymam się u kogoś obcego. Uśmiech
Ja nikogo jeszcze nie gościłam, ale za to byłam w Hiszpanii i gościł mnie przemiły pan. Bardzo miło wspominam ten wyjazd. Uśmiech
Nigdy o tym nie słyszałem Oczko Ale zapewne gdy młody podrośnie,to się ogłoszę na tej stronie. Kanapa w salonie i tak stoi pusta,więc może jakiemuś przejezdnemu sie przyda.

Myślę że to super pomysł, zwłaszcza dla studentów czy autostopowiczów- można nie tylko podróżować za grosze ale też za grosze spać Uśmiech
A ja gościłem miła kobietę, która teraz jest moją zoną;] także nigdy nie wiadomo. Meggie jest z Bangkoku ;D bariera językowa była jak widac do pokonania, czyli ostatecznie żona mówi w 4 językach haha. Nie miałem za bardzo warunków na tą wymiane, ale kolegi zona zaprosiła Maggie do siebie, tylko wtedy okradziono im dom i milei masę na glowie, więc wybawiłem ich z opresi. Kurcze pamiętam, że po jej pobycie nie umiem funkcjonować więc.. rezerwacja biletu na tanie loty do Bangkoku i w drogę;] aż miło się wspomina;]]] mam sentyment do tych samolotów chyba haha
miler tylko to właśnie nie na miłościach polegaUśmiech
Przekierowanie