A znacie jakieś takie, gdzie pyszne ciasta mają? Mnie nie zawsze się chce coś piec, a ciasta bym zjadła dobrego. Gdzie kupujecie?
Zdecydowanie nie polecam pączków od Bliklego. Przereklamowane!
A co w nich takiego niedobrego? Mi smakują całkiem dobrze

Chociaż jestem łasuchem i wszystko co słodkie mi smakuje ;P
Ja nawet nie zwracam uwagi, do jakiej cukierni wchodzę.

Generalnie wszystko mi zawsze smakuje, ale gdyby było inaczej, to pewnie bym zwróciła uwagę na nazwę.
Ja mogę polecić cukiernię
Ale Tort mają tam nie dość że pyszne wypieki to jeszcze chyba najładniejsze jakie widziałam. Mają torty, ciastka i cupcakes. Szczególnie warto takie zamówić dla dzieciaków, gdyż ciasteczka wyglądają bajecznie.
(01-12-2013 10:18 AM)Dromcia napisał(a): [ -> ]A znacie jakieś takie, gdzie pyszne ciasta mają? Mnie nie zawsze się chce coś piec, a ciasta bym zjadła dobrego. Gdzie kupujecie?
Ja z całego serca moge polecić Cukiernie Camargo - wszystko jest tam pyszne-mogłabym tam zamieszkać

Zamawiałam mnóstwo tortów na przeróżne okazje,ciasta na święta i w lato obowiązkowo lody. Pączki tez pysznościowe,zaopatruje sie tam od 13 lat

Ja często kupuję w cukierni Ostrowski. Mają bardzo pyszne wypieki. Przede wszystkim niedrogo.
Zobacz.
Gdybym mogła, zamieszkałabym w jakiejś cukierni. Uwielbiam słodkości
(01-12-2013 10:31 AM)Dusia napisał(a): [ -> ]Zdecydowanie nie polecam pączków od Bliklego. Przereklamowane!
Jadłam raz i mi smakowały...
W "Sowie" maja całkiem smaczne ciasta. Może d.. nie urywa ale jest ok.